A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Nincs fennakadás a havazás miatt, járhatóak az utak

Behavazott tanya Orosháza közelében 2011. január 24-én, hóhelyzet, havazás
Vágólapra másolva!
A közútkezelő folyamatosan takarítja az utakat, fennakadás nincs a havazás miatt. A legfrissebb információk szerint már csak Baja környékén és Békés megyében szállingózik a hó, valamint a Duna-Tisza közén fordulhat elő hószállingózás és hózápor. Téli útviszonyokra kell számítani az autósoknak az ország nyugati és délnyugati részén, valamint Pest megyében. A havazás miatt több baleset is történt a reggeli órákban.
Vágólapra másolva!

Az országban 87 munkagéppel takarítják a utakat, fennakadás nincs a havazás miatt - közölte délben Pécsi Norbert, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs csoportjának vezetője. A főutak általában szárazak, felszáradóban vannak, de az Alföld déli, délkeleti részén még nedves a burkolat, Hódmezővásárhely, Gyomaendrőd, Sarkad térségében pedig latyakos.

A mellékutak az ország középső, északi és északkeleti régióiban nedvesek, felszáradóban vannak, egyébként latyakosak. Havas a burkolat Sárvár, Szentlőrinc, Kiskunhalas és Sarkad térségében, itt fokozott figyelemmel a téli útviszonyoknak megfelelően vezessenek!

Éjszaka két-három centiméteres hó esett a Dunántúl nyugati és délnyugati részén, a havazás több közúti balesetet is okozott. Vas, Zala és Somogy megyében csúszósak, nehezen járhatóak voltak az utak. Megközelíthetetlen település egyik megyében sem volt.

A havazás miatt több baleset is történt, a legtöbb Zalában. Kiskutas mellett és Karmacson egyaránt két személyautó ütközött frontálisan, a két balesetben hárman sérültek meg. Zalaegerszegen a csácsi kanyarban hajtott árokba egy autó. Somogy megyében egy kisteherautó csúszott az árokba, sérülés nem történt.

Forrás: MTI
Behavazott tanya Orosháza közelében

Pest megye északi és keleti térségében tíz munkagép dolgozott az utak síkosság-mentesítésen, jelentősebb fennakadás nem volt az érintett településekhez vezető utakon. A 3-as számú főúton és környékén - Fót, Veresegyház, Galgamácsa és Gödöllő térségében - hétfő reggelre 5-6 centiméternyi friss hó hullott.

Gödöllőn egy személyautó árokba csúszott reggel a 3-as úton, egy ember súlyosan, egy pedig könnyebben sérült meg. Az egyik sérült a roncsok közzé szorult, őt a tűzoltók szabadították ki.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa az [origo]-nak elmondta, kora délután már csak a Duna-Tisza közén kell hószállingózásra, hózáporokra számítani, az ország nagy részén gomolyfelhős, napsütéses az idő. Havazás a nap hátralévő részében és éjszaka sem várható. Holnap északon kell majd havazásra számítani.

Az aktuális időjárásról itt olvashat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!