A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Orbán kiruccant Horvátországba a családjával

Orbán Viktor miniszterelnök és családja
Vágólapra másolva!
A hét elején szabadságot vett ki Orbán Viktor miniszterelnök, és összesen négy napot Horvátországban töltött a családjával - közölte a kormányfő szóvivője. A kormányfő helyett több rendeletet is Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes írt alá távolléte alatt.
Vágólapra másolva!

Horvátországban töltött egy hosszú hétvégét a családjával Orbán Viktor miniszterelnök - közölte kérdésünkre Szijjártó Péter, a kormányfő szóvivője. "A miniszterelnök két napra, hétfőre és keddre szabadságot vett ki, így a hétvégével együtt négy napot együtt tudott tölteni a családjával Horvátországban" - fogalmazott a szóvivő.

A szabadságot nem jelentették be előzetesen, az [origo] pedig az után kereste meg a Miniszterelnökséget, hogy a Magyar Közlöny hétfői számában több rendelet is Semjén Zsolt kormányfő-helyettes aláírásával jelent meg. Megkérdeztük a kormányfő hivatalát arról is, hogy Orbán Viktor tervez-e hosszabb szabadságot is kivenni a nyáron, és ha igen, akkor pontosan mikor és hova utazik, de erre egyelőre nem érkezett válasz.

Forrás: Facebook/Orbán Viktor
Orbán Viktor családjával egy 2010-ben készült fotón

Orbánnak ezen a héten szombatra van meghirdetett nyilvános szereplése, amikor a korábbi évekhez hasonlóan részt vesz Erdélyben a Bálványosi Nyári Szabadegyetemen. Tavaly nyáron Bulgáriában nyaralt a családjával a miniszterelnök. Szijjártó Péter akkori közlése szerint júniusban vett ki egy hét szabadságot Orbán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!