Bombariadóval húzták csőbe V. Lászlót

Vizoviczki László, korrupció, megvesztegetés, nyomozás (a képen a Hajógyári-sziget egyik szórakozóhelye, ezt MTI sem írta meg, hogy melyik)
Vágólapra másolva!
Egy bombariadó alkalmával helyeztek el poloskákat a rendőrök V. László érdekeltségeinél, majd hónapokig lehallgatták a vállalkozót és bizalmasait a rajtaütés előtt - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

A rendőrök hónapok óta figyelték és lehallgatták V. Lászlót és bizalmasait - írja a Blikk. A lapnak egy alkalmazott azt mondta, egy egyértelműen "kamu" és túl hosszúra nyúlt bombariadó után V. László egyre bizalmatlanabbá és kiszámíthatatlanabbá vált, és a biztonsági intézkedések is szigorodtak: míg korábban egy ember gyűjtötte be a szórakozóhelyek napi bevételét, később két fegyveres járta a mindennapos körutat. A Blikk informátora megerősítette, hogy a V. Lászlónál talált 430 millió forint a vállalkozó mintegy negyven mulatójának többnapos begyűjtött bevétele.

A gyanú szerint V. László több magas rangú rendőrt lefizetett - idézi fel a Blikk, hozzátéve: mióta a vállalkozó és a vád szerint lefizetett rendőrök rács mögé kerültek, egyre gyakoribbak a rajtaütések az eddig védett szórakozóhelyeken. Cikkeinket az ügyről itt olvashatja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről