A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNUngvári Attila
10:20CselgáncsAbylaikhan Zhubanazar-Attila Ungvari
HUNÖzbas Szofi
11:10CselgáncsRenata Zachova-Szofi Ozbas
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Folyamatosan szabadulnak fel a lezárt utak

Vágólapra másolva!
A közlekedési feltételek sokat javultak a nyugat-magyarországi területeken, de lehetnek még olyan útszakaszok, ahol téliesebb útviszonyokra kell számítani.
Vágólapra másolva!

Már csak 15 alsóbbrendű út járhatatlan a hóátfúvások miatt, folyamatosan szabadítják fel a lezárt utakat. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. éjszaka és hajnalban is folyamatosan takarította a havat, így a korábban hófúvások miatt lezárt 72 alsóbbrendű útszakaszból 57-et sikerült kora reggelre felszabadítani.

Jelenleg Zala és Vas megyében öt-öt, Győr-Moson-Sopron megyében három, Somogyban és Veszprém megyében pedig egy-egy mellékúton van teljes útzár. A Győr-Moson-Sopron, Vas, Zala, Veszprém és Somogy megyei üzemmérnökségek továbbra is nagy erőkkel, bérelt munkagépekkel kiegészülve dolgoznak a hófúvások utolsó nyomainak eltüntetésén, kora reggel, az 5 órai összesítés idején több mint 140 munkagép dolgozott az utakon.

A közlekedési feltételek sokat javultak a nyugat-magyarországi területeken a csütörtök reggeli állapotokhoz képest, ugyanakkor még pénteken is lehetnek olyan szakaszok, ahol téliesebb útviszonyokra kell számítani, ezért a Magyar Közút arra kéri az autósokat, hogy fokozott figyelemmel és óvatosabban vezessenek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!