A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Vonuló tüntetőket kerülgethetünk hétfőn Pesten

Vágólapra másolva!
Forgalomkorlátozásokra lehet számítani hétfőn Budapesten vonulásos tüntetések miatt. Két demonstráció is lesz, az egyik a külső kerületekből érkezik a belvárosba, a másik a városközpontban masíroz majd ide-oda.
Vágólapra másolva!

Több helyen is forgalomkorlátozás lesz hétfőn Budapesten, mert vonulásos tüntetést tartanak - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). A lezárások mértékét a rendőrség a résztvevők számától teszi függővé, nagyobb létszám esetén a vonulás irányában korlátozhatják a közúti forgalmat, emiatt a felszíni közösségi közlekedésben is változások várhatók.

Változhat a 9-es és 15-ös autóbuszok, a 70-es és 78-as trolibuszok, valamint a 47-es és 49-es villamosok közlekedése.

Az első demonstrációra érkezők a város külső pontjairól a belváros felé vonulnak rendőri kísérettel, 9.00 és 9.30-as indulással. A XXIII. kerületben az Ócsai út felől, a XXII. kerületben a Nagytétényi út felől érkezők 13.00 óra körül találkoznak a IX. kerületi Mester utcában, ahonnan a Károly körútra vonulnak, és itt csatlakoznak a XVI. kerületi Szabadföldi úton érkezőkhöz.

A rendőrség szakaszosan fogja lezárni az érintett útvonalak szélső sávjait. 14 órától várhatóan 15 óráig a demonstráción részt vevők az Astoriánál, a Károly körúton gyülekeznek, majd a Károly körút - Deák Ferenc tér - Bajcsy-Zsilinszky út - Alkotmány utca útvonalon mennek a Kossuth Lajos térre. Itt is korlátozások várhatók.

A másik rendezvény résztvevői délután háromtól a Deák Ferenc téren gyülekeznek a Városháza mellett, majd körülbelül 16 órakor indulnak a Deák Ferenc tér - Károly körút - Astoria - Múzeum körút - Kálvin tér - Kecskeméti utca - Egyetem tér - Királyi Pál utca - Vámház körút - Fővám tér - Szabadság tér - Szent Gellért tér - Műegyetem rakpart útvonalon. A menet a Múzeum körúton a Nemzeti Múzeum előtt, az Egyetem téren és a Fővám téren is megáll majd várhatóan 10-15 percre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!