A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

A benzinkutas lopta meg az autóst

Vágólapra másolva!
95 ezer forintot lopott el egy tatabányai benzinkutas, miután az egyik tankoló autós ott felejtette a pénztárcáját. Az autós gyorsan visszament a tárcáért, de a pénzt nem találta. A kiérkező rendőrök találták meg a benzinkutasnál a pénzt.
Vágólapra másolva!

Tankolt, fizetett, de pénztárcáját a kútoszlopon felejtette a sértett 2013. június 15-én Tatabányán - írta a police.hu. Amikor észrevette, hogy nincs meg a tárcája, visszament a töltőállomásra. A pénztárca ugyanott volt, ahol hagyta, de hiányzott belőle a pénze, így rendőrt hívott.

A helyszínre érkező rendőrök látták, hogy az egyik dolgozó zavartan viselkedik. Megkérték a fiatalembert, mutassa meg öltözőszekrényét. T. Dávid farmernadrágjának zsebében és cipője talpbetétei alatt a rendőrök megtalálták a keresett összeget, melyet visszaadtak tulajdonosának.

A tatabányai fiatal férfit bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra. Kihallgatása során beismerő vallomást tett. Ellene - szabadlábon hagyása mellett - lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!