A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Többen is megerőszakoltak egy részeg tinilányt

Vágólapra másolva!
Egy elfajult XVII. kerületi házibuliban ketten is megerőszakoltak egy részeg, magatehetetlen 15 éves lányt, két másik fiú pedig levideózta az egészet. Másnap a felvételt elküldték a lány ismerőseinek.
Vágólapra másolva!

Szexuális erőszak megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a BRFK Gyermek- és Ifjúságvédelmi Osztálya két fiú ellen - egyikük a 18 éves D. Dániel, másikuk egy F. M. monogramú olasz fiú. A két fiút a III. kerületben fogták el még július 22-én, de szabadlábon hagyták őket. A Police.hu-n közzétett közlemény szerint azzal gyanúsítják őket, hogy mindketten megerőszakoltak egy házibuliban egy 15 éves lányt.

A házibuli július 20-án este volt egy XVII. kerületi családi házban. A két erőszakoskodó a lány "ittas állapotából adódó védekezésre képtelen állapotát kihasználva" közösült a magatehetetlen 15 évessel. Egymás tevékenységéről tudtak - áll a közleményben.

Az egész jelenetet két másik fiú, akik a házibuliban vendégek voltak, felvette - a közlemény nem tér ki arra, hogy a telefonjukkal vagy más eszközzel, illetve, hogy videót vagy fotókat készítettek. A felvételt másnap elküldték az áldozat ismerőseinek e-mailben. Ők mindketten fiatalkorúak, gyermekpornográfia megalapozott gyanúja miatt indult ellenük eljárás, szabadlábon hagyták őket.

Az Origo az üggyel kapcsolatban megkereste a BRFK-t. Többek között arra voltunk kíváncsiak, hogy kik tettek feljelentést az ügyben, illetve, hogy jelenleg hogy van az áldozat. Amint válasz érkezik, cikkünket frissítjük.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!