Véres volt a szombat este

Vágólapra másolva!
Nagyon sok súlyos közlekedési baleset volt az országban szombat este. Ezek között több halálos is volt.
Vágólapra másolva!
  • Meghalt a fővárosi Üllői úton, a népligeti felüljárón szombaton kora este történt baleset egyik sérültje. A balesetnek, amelyben két személyautó ütközött össze, négy további sérültje van, köztük egy gyermek. A baleset egyik sérültjét, egy 29 éves férfit 30 percen keresztül próbálták újraéleszteni, de nem sikerült, és a helyszínen életét vesztette.
  • Életét vesztette egy férfi, amikor kocsijával egy kerítésnek ütközött szombaton este a Baranya megyei Martonfa belterületén, a Köztársaság utcában.
  • A maklári állomás előtt, a nyílt pályán az Egerből Budapestre tartó Agria InterCity vonat elé lépett egy fiatalember, aki abalesetben életét vesztette. A helyszínelés ideje alatt mintegy két órát szünetelt a vonatközlekedés az érintett szakaszon. A MÁV-START ezalatt vonatpótló autóbuszokkal szállította az utasokat Eger és Maklár között.
  • Kanyarodás közben felhajtott a járdára és elgázolt két gyalogost egy autó a főváros X. kerületében szombaton délután. Az autó a Pongrác útról balra kanyarodott a Kőrösi Csoma Sándor útra, de eközben felcsúszott a járdára, ahol elütött két gyalogost. A kocsi ezután nekicsapódott egy vasoszlopnak, majd a Kőbányai úti villamospályán állt meg.
  • Összeütközött egy mentőautó és egy személygépkocsi szombat este Salgótarjánban, három ember megsérült. A baleset Salgótarján belvárosában történt, a Bajcsy Zsilinszky úton, a mentőállomás közelében. A sérültek állapotáról és a baleset körülményeiről a mentőszolgálat későbbre ígért tájékoztatást.
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről