Elszabadult autója ütött el egy nőt Dunakilitin

Vágólapra másolva!
Nem húzta be a kéziféket a garázsbeálló rézsűjére parkolt autóján egy nő Dunakilitin, ezért a kocsi elszabadult, és visszaguruval elütötte a tulajdonost. 
Vágólapra másolva!

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság munkatársai szerda reggel érkeztek ki a dunakiliti családi házhoz, ahol egy 49 éves helybéli nő gépkocsijával kihajtott a háza alatt található garázsából, majd a kocsibehajtón úgy állt meg, hogy a jármű hátsó kerekei egy emelkedőn voltak.

A falhoz szorította

A sofőr kiszállt, majd visszasétált a pincébe, hogy bezárja az ajtót. A kocsi ekkor hátramenetben visszagurult a pincébe és az asszonyt a hátsó falához szorította - adta hírül a police.hu.

A hír szerint a nő nem húzta be a kéziféket, vagy ahogy a rendőrségi szaknyelv fogalmaz: "helytelenül alkalmazta a rögzítőféket." Az elsődleges vizsgálatok ugyanis megállapították, hogy a gépkocsi kéziféke megfelelően működik, azt a baleset okozója "nem kellő körültekintéssel használta", azaz nem húzta be.

A balesetben a nő súlyos sérüléseket szenvedett, a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Leszakadtak az ujjai

A kisalfold.hu információi szerint a győri Petz-kórház intenzív osztályán kezelik a nőt súlyos sérülésekkel.

A közvetlen életveszélyen túl van, de a többszörös csigolyatörése és tüdősérülése miatt intenzív kezelésre szorul.

Egy operáción már túl van, az egyik kezének mind az öt ujját vissza kellett varrni. Várhatóan egy csigolyastabilizációs műtét is vár rá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!