Óriási dugó az autópályákon

Vágólapra másolva!
Tömeges karambol és útépítés miatt torlódik az M0-s fogalma, kilométeres dugó várható itt és az M5-ös főváros vezető szakaszán is. Balesetek miatt áll a kocsisor Pétfürdőnél és Karcagnál is.
Vágólapra másolva!

Balesetek nehezítik több autópálya és főút forgalmát is: az M0-ás körgyűrűjén reggel tíz óra körül több autó ütközött, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a 4-es kilométernél. A dugó kezd oldódni, de továbbra is sávlezárás van érvényben a területen.

Kilométeres dugók

Az M0-ás déli szektorában is dugó alakult ki, igaz, itt útépítés miatt: az M7-es csomópont és a törökbálinti csomópont között a külső sávot lezárták. A 7-es kilométertől torlódik a forgalom.

Három kilométeres torlódás alakult ki Az M5-ösön. Három autó ütközött az inárcsi pihenő előtt, a főváros felé vezető oldalon, a külső sávban csak lépésben halad a forgalom.

Öten sérültek meg Pétfürdőnél

Brutális ütközés okoz fennakadást le a 8-as főút a pétfürdői elágazásánál is: öten sérültek meg, közülük ketten súlyosan, amikor kisteherautó és személyautó rohant egymásnak kilenc óra után.

A rendőrség félpályás lezárás mellett helyszínel, a műszaki mentés jelenleg is tart - tudta meg az Origo.

Karcagnál is baleset történt

Hasonló a helyzet a 4-es főúton. Az Útinform jelzése szerint Karcag és Püspökladány között a 171-es kilométernél két személyautó ütközött, a helyszínelés idejére a főút csak egy sávon járható.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!