Lázár János torkának ugrott a Jobbik

Lázár János sajtótájékoztatója - Kormányinfo 10
Egy technikai baki miatt egy ideig az államtitkári pulpitusnál beszélt Lázár János
Vágólapra másolva!
A Jobbik lemondatná Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztert, mert több törvény mögött egyéni érdekeket feltételeznek.
Vágólapra másolva!

Hegedűs Lorántné, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője egy szekszárdi fórumon elhangzottakra hivatkozva úgy értékelt: a minisztert "szűzies ártatlanságában meglepetésként érte", hogy egy építési szabály megváltoztatása mögött két cég érdekei állnak.

Mondjon le!

Egy technikai baki miatt egy ideig az államtitkári pulpitusnál beszélt Lázár János az egyik Kormányinfón Forrás: MTI/Bruzák Noémi

Úgy fogalmazott: ezek szerint mindenkinek egyértelmű volt, hogy a jogszabályokban érdekcsoportok érvényesítik szempontjaikat, csak Lázár János "élt eddig boldog tudatlanságban". Hegedűs Lorántné felvetette, hogy egyebek mellett a Normafa-törvény, a városligeti építési szabályzat vagy a parlament előtt lévő Duna-parti szabályozás is így készülhet. Azt kérdezte: ha ez bebizonyosodna, akkor Lázár János "elsüllyedne szégyenében", feladná magát a rendőrségen hivatali visszaélés, befolyással való üzérkedésben való társtettesség miatt és más bűncselekményekért, vagy lemondana a miniszterségről? Hozzátette: a Jobbik ezt a sorrendet javasolja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!