Jákob Zoltán megvalósította Damu Roland kislányának nagy álmát

Vágólapra másolva!
A gyerek még soha nem volt nyaralni, a milliárdos fizeti az útját.
Vágólapra másolva!

Még soha nem nyaralt a nyolcéves Maja, a Jóban Rosszban című sorozat egykori sztárja, Damu Roland lánya. Sajtóértesülések szerint a gyermek anyjának rendes állása, bevétele van, de eddig csak pesti strandra jutott el, vidéki rokonok sincsenek. A TV2 A Nagy Ő című műsorának sztárja szívesen segített, amikor meghallotta a kérést, így ő fizeti a kislány első nyaralását.

Korábban arról írtunk, hogy Damu Roland kislányát anyja egyedül neveli, apja családjából azonban senkit nem érdekelt a gyermek sorsa. Damu testvére állítólag korábban vállalta, hogy Maja keresztszülője lesz, később meggondolta magát.

Damu Roland 2021. decemberében került kórházba miután elkapta a koronavírust. Előbb a Honvédkórházban kezelték, majd onnan szállították át a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára, mert nem javult az állapota. Ekkor került lélegeztetőgépre. Bár a színész életéért mindent megtettek az orvosok, olyan súlyos tüdőgyulladása volt, hogy sorra álltak le a szervei. Haláláról itt olvashat hosszabban.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!