A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Beszakadt utak nehezítik a közlekedést, a Budapesti Közlekedési Központ több járata terelőúton vagy egyáltalán nem közlekedik egyes szakaszokon a hétfő esti vihar miatt.
Vágólapra másolva!

A Szépvölgyi utat lezárták a Bécsi útnál, mert beszakadt az útpálya. A 29-es autóbusz módosított útvonalon közlekedik, a Szentlélek tér felé nem érinti a Kolosy tér és a Zsigmond tér megállót.

A Vámház körúton beszakadt az úttest a Sóház utcánál. Emiatt lezárták a Szabadság hidat Pest felé, a Vámház körutat a Kálvin tér felé a Fővám tér és a Pipa utca között, illetve a Szabadság híd felé vezető oldalon a Lónyay utcától a Fővám térig - olvasható a BKK legfrissebb közleményében.

Villamosok, trolik nem járnak

A 47-es és a 49-es villamos Szent Gellért tér és a Deák Ferenc tér között nem közlekedik, ezen a szakaszon az M4-es metrót ajánlja a BKK. A 83-as trolibusz helyett a teljes vonalon pótlóbusz jár.
A 15-ös és a 115-ös autóbusz terelve közlekedik, a járatok nem érintik a Március 15. tér és a Fővám tér megállókat.

Továbbra sem működnek a jelzőlámpák, rendőrök irányítják a forgalmat a Nagykörút – Üllői út csomópontban, az Üllői út – Ecseri út csomópontban, a Blaha Lujza téren. Szintén sötétek a jelzőlámpák többek között a Hősök terén, az Attila úton az Alagútnál, a Nagyvárad téren, az Andrássy úton az Izabella utcánál, az Árpád fejedelem útján az Üstökös utcánál, a Dózsa György úton az Ajtósi Dürer sornál.

Érdemes kerülni

Az Illatos úton a Külső Mester utca közelében a vasúti aluljáróban nagy mennyiségű víz van. Aki teheti, kerülje ezt az útszakaszt.

A H6-os HÉV két vágányon közlekedik a Közvágóhíd H és Pesterzsébet felső között is. A 61-es villamos a felújítás idején érvényes menetrend szerint közlekedik. Eredeti útvonalán jár a 20E, a 30-as, a 30A valamint a 46-os autóbusz. Teljes vonalon közlekedik a 70-es és a 75-ös trolibusz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!