A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Szabadlábon az anyja meggyilkolásával gyanúsított férfi

Vágólapra másolva!
Megszüntette a Kecskeméti Törvényszék csütörtökön annak az 58 éves lakiteleki férfinek az előzetes letartóztatását, akit édesanyja meggyilkolásának gyanújával vettek őrizetbe. A törvényszék szerint sok minden nem egyértelmű. 
Vágólapra másolva!

Nem állapítható meg a Kecskeméti Törvényszék szerint az, hogy saját fia végzett azzal az asszonnyal, akinek a bomlásnak indult tetemével hetekig élt együtt a férfi. Az 58 éves férfi előzetes letartóztatását megszüntették, szabadlábon védekezhet.

A törvényszék azzal indokolta a szabadlábra helyezést, hogy az ügyészségtől kapott iratokból

nem derül ki egyértelműen, hogy bűncselekmény történt.

Ráadásul a férfi is tagad, és a boncolás utáni orvos szakértői vélemény nem tudta egyértelműen megállapítani, hogy az asszony sérülései okozták-e a halálát. Az sem egyértelmű, hogy a sérülések még a nő életében, vagy már halála után keletkeztek-e.

A 86 éves nő holttestét május közepén találták meg egy lakiteleki családi házban.

A rendőrök elkezdték a halottszemlét, de először azt állapították meg, hogy nem történt bűncselekmény, ezért közigazgatási eljárást indítottak.

Azt már az igazságügyi orvos szakértő állapította meg, hogy az asszonyt megfojtották egy hónappal a holttest felfedezése előtt. A rendőrség ezután nyomozni kezdett, és a nő fiát gyanúsítják a gyilkossággal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!