Megint változik a forgalmi rend a Margit körúton

Vágólapra másolva!
Péntekről szombatra virradóra új forgalmi rendet vezetnek be a Margit körúton a Keleti Károly utcai csomópontnál a budai fonódó villamoshálózat építése miatt: várhatóan május 23-áig csak egy sávon lehet majd kihajtani a Margit körútra.
Vágólapra másolva!

A Kis Rókus utcából ugyanakkor a korábbi egy helyett két sávon lehet majd balra, a Margit körútra kikanyarodni, ezért a Budapesti Közlekedési Központ arra kéri a Margit híd felé tartó autósokat, hogy ezt az útvonalat vegyék igénybe. A Margit körút forgalmának enyhítésére a Széna tér és az Erőd utca között megszűnik az ideiglenes buszsáv. Az új forgalmi rend miatt ugyanakkor megnövekedhetnek a torlódások a Bimbó úton. További, a Margit híd felől érkezőket érintő változás, hogy a Margit körúton a Frankel Leó utca vonalában helyet cserél a jelenlegi munkaterület és a forgalmi sáv, ezért változik a Török utcai csomópont forgalmi rendje is.

A BKK honlapján, illetve a http://kozut.bkkinfo.hu linken már valós idejű közúti közlekedési információk is elérhetők. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők az új webes felületen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről