Vágólapra másolva!
A magyar válogatottal nemrég még az Európa-bajnokságon szereplő Schäfer András a közösségi oldalán tudatta a rajongóival, hogy eljegyezte az élete szerelmét. A Bundesligában szereplő Union Berlin légiósa nem gyakran oszt meg fotókat a magánéletéről, ám a nagy nap miatt ezúttal kivételt tett.

Schäfer András új fotókat osztott meg a közösségi oldalán, ezt pedig a válogatott csapattársa, a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik sem hagyta szó nélkül - szúrta ki a Bors.

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 3: Group A Scotland v Hungary, Schäfer András
Schäfer András megkérte a barátnője kezét
Fotó: AFP / AFP/AFP or licensors

Schäfer András megkérte a barátnője kezét

Schäfer András ugyanis megkérte a barátnője kezét, az Union Berlin és a magyar válogatott sztárja 

több fotót is megosztott az Instagram-oldalán a nagy esemény kapcsán, amire Szoboszlai Dominik, a Liverpool sztárja egy szivecskével reagált.

Schäfer András egyébként nem gyakran enged betekintést a magánéletébe, ám a lánykérés miatt ezúttal most kivételt tett a rajongók nagy örömére. A fotók között feltűnik a gyönyörű gyűrű is, természetesen a szerelmespár nagy közös pillanatai mellett.

A 25 éves középpályás már 28-szoros magyar válogatottnak vallhatja magát, a múlt vasárnap véget ért Európa-bajnokságon Svájc, Németország és Skócia ellen is végig a pályán volt.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről