Embercsempészeket fogott a TEK

Afgán menekült csoport várakozik a szabadkai téglagyár mögött található nádasban felvert ideiglenes szálláson.
Akinek van elég pénze az embercsempészek továbbviszik a határra,akinek nincs reménykedik,hogy családtagjai pénzt küldjenek a továbbutazásra.
Afgán menekült csoport várakozik a szabadkai téglagyár mögött található nádasban felvert ideiglenes szálláson. Akinek van elég pénze az embercsempészek továbbviszik a határra,akinek nincs reménykedik,hogy családtagjai pénzt küldjenek a továbbutazásra.
Vágólapra másolva!
Illegális bevándorlókat pénzért utaztató magyar csoportra csaptak le a Terrorelhárítási Központ munkatársai Röszke közelében - közölte a központ.
Vágólapra másolva!

A tetten ért két személy öt szír állampolgárságú, illegálisan Magyarországon tartózkodó bevándorló Budapestre utazását szervezte meg pénzért.

Afgán menekült csoport várakozik a szabadkai téglagyár mögött található nádasban felvert ideiglenes szálláson. Akinek van elég pénze az embercsempészek továbbviszik a határra,akinek nincs reménykedik,hogy családtagjai pénzt küldjenek a továbbutazásra. Fotó: Bielik István - Origo

A TEK műveleti egysége a rajtütéskor az embercsempészeket elfogta és előállította a Szegedi Rendőrkapitányságon, ahol a rendőrség "jogellenes tartózkodás elősegítésével" gyanúsította meg őket. A szíreket a TEK átadta az illetékes határrendészeti kirendeltségnek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről