Marad a fagyos, hideg idő a következő napokban is

Vágólapra másolva!
Bár az ország északkeleti részében pár órás nasütést jeleznek, túlnyomórészt marad a hideg, fagyos idő ma, és a következő napokban is. 
Vágólapra másolva!

Szerdán napközben észak felől szakadozik a felhőzet, az északi tájakon ki is süthet a nap. Hószálingózás, ónos szitálás fordul elő a ködfoltokban. Reggel -15 és -5, délután -7 és +1 fok között alakul a hőmérséklet - a derűsebb északon lehet enyhébb az idő - írja előrejelzésében a köpönyeg.hu.

Csütörtökön változóan felhős lesz az ég, a Dunántúlon továbbra is lehetnek tartósan ködfelhős tájak, míg keleten előbukkanhat a nap. Délután szórványosan szállingózhat a hó. Lényeges változás nem lesz a hőmérsékletben, marad a fagyos idő.

Pénteken erősen felhős, párás, főleg a nyugati, délnyugati tájakon tartósan ködös időre van kilátás. Gyenge csapadék elszórtan lehet. Éjszaka általában -12 és -7 fok között alakul a hőmérséklet, de ÉK-en akár -20 fok is lehet. Délután -10 és +1 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szombaton és vasárnap borult, csendes, többfelé tartósan ködös idő várható. Zúzmara, hószállingózás előfordulhat. Egyelőre marad a hideg, fagyos idő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!