Hétszer szúrta meg ismerősét

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2017. június 5-én 10 óra 34 perckor bejelentés érkezett, hogy Nagykanizsán, a Magyar utcában egy családi házban egy férfi a volt élettársát és annak ismerősét akarja bántalmazni. A hely
Ezzel szúrt a férfi
Vágólapra másolva!
Őrizetbe vettek a zalai rendőrök egy 62 éves nagykanizsai férfit, aki hét késszúrással életveszélyes sérülést okozott egy 37 éves embernek.
Vágólapra másolva!
Ezzel szúrt a férfi Forrás: police.hu

Hétfőn reggel telefonáltak a rendőrségre azzal, hogy Nagykanizsán, a Magyar utcában egy családi házban egy férfi a volt élettársát és annak ismerősét akarja bántani. A rendőrök a férfit rendzavarás miatt feljelentették - írta a police.hu.

Az áldozat polója Forrás: police.hu

A járőrök, amikor már elindultak a háztól, kiabálást hallottak. Ezért visszamentek a lakásba, ahol azt látták, hogy a feljelentett férfi

egy másik férfit szurkál egy késsel.

Az áldozat életveszélyesen megsérült.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 62 éves nagykanizsai férfi ellen, akit már őrizetbe vettek és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről