A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Amikor a férje már a fiát is verte, akkor ment a rendőrségre a nő

Bántalmazás Család Tényleges segítség a családon belüli erőszak áldozatainak
Vágólapra másolva!
A 49 éves tiszaújvárosi asszony hosszú éveken keresztül elviselte, hogy a férje naponta megveri őt. Amikor a férfi már a fiát is megverte, akkor ment el a rendőrségre.
Vágólapra másolva!

Az asszony elárulta a Borsnak, hogy a férje rendszeresen ivott, és sokszor előfordult, hogy amikor hazaért, megütötte. Sokszor elküldte a férfit, de az mindig visszakönyörögte magát azt ígérve,

hogy most minden más lesz.

Forrás: Thinkstock

Az asszony elmondása szerint azért nem tudta végleg elhagyni a férjét, mert van egy közös fiuk, akit nem bántott soha. Minimálbérből élnek, szóval nem is tudja, hogyan oldaná meg a mindennapokat a férje nélkül.

Az egyik este a férfi megint részegen ment haza, de ezúttal nemcsak a feleségét, hanem a fiát is megverte. Az asszony ekkor határozta el, hogy elhagyja a férjét, és elment a rendőrségre feljelentést tenni. Két hónapos távolságtartási végzést kapott, de telefonon továbbra is zaklatja a feleségét, megfenyegette, hogy agyonveri, ha újra a közelébe mehet.

A végzés pénteken lejár, addig szeretne az anya elköltözni a fiával, hogy a férje ne találja meg őket.

Minimálbérből élnek, ezért nem tudnak albérletet fizetni, ezért eltartási szerződést és betegápolást is vállalna, csak hogy tudjanak hova menni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!