Tűz ütött ki egy hétemeletes panelházban, egy ember meghalt

Hódmezővásárhely, paneltűz
Hódmezővásárhely, 2018. január 6. Tűzoltók egy panelház előtt a hódmezővásárhelyi Hódtó utcában, ahol egy ember meghalt, amikor tűz keletkezett az egyik lakásban 2017. január 6-án hajnalban. A 65 éves férfi holttestét a hetedik emeleti otthonának erkélyén találták meg, négy embert füstmérgezés miatt kórházba szállítottak. MTI Fotó: Donka Ferenc
Vágólapra másolva!
Egy ember meghalt, amikor tűz keletkezett egy panelházban Hódmezővásárhelyen, a belvároshoz közeli Hódtó utcában szombaton hajnalban - közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.
Vágólapra másolva!

Molnár Krisztina elmondta, a 65 éves férfi holttestét annak a hetedik emeleti lakásnak az erkélyén találták meg, ahol a tűz keletkezett. Hozzátette:

négy embert füstmérgezés miatt kórházba szállítottak.

A ház lakóit - csaknem száz embert - biztonságos helyre, a városi sportcsarnokba és a Cseresnyés kollégiumba kísérték - közölte a főhadnagy.

Egy 65 éves férfi holttestét a hetedik emeleti otthonának erkélyén találták meg Forrás: MTI/Donka Ferenc

A tűzhöz a megye szinte minden parancsnokságáról riasztottak egységeket, a munkálatokat a katasztrófavédelem műveleti szolgálata irányítja. A lángokat sikerült megfékezni, az utómunkálatok azonban hosszabb ideig eltarthatnak - mondta a balesetről a szóvivő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről