A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.
Vágólapra másolva!

Sült kacsaagy és ropogós koponya jár az 56 fokos rizspálinka mellé

Zártkörű íztesztelésen jártunk. Merthogy új éttermet nyit nem is olyan sokára Wang mester. Igen ám, de még előtte kis, zárt körökben teszteli, hogy mi kerüljön az új étlapra. Aprólékos munka ez, bizony. Másfelől meg ízlések és pofonok – mondják páran. De akkor is nagy szükség va rá, mert nem kerülhet bármi a vendégek elé.

Időjárás

Hétfőn napközben erősen megnövekszik a felhőzet, hószállingózás főleg délen és keleten fordul elő - írja a Köpönyeg.hu. Reggel -10 és -3, délután -3 és +3 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedden estig borult, vagy erősen felhős idő lesz, főleg keleten gyenge havazással. Estétől vékonyodik a felhőzet. Reggel -3, délután +3 fok ígérkezik.

Szerdán gyakran lesz erősen felhős az ég, elszórtan lehet havas eső, zápor. Reggel gyenge fagy, délután +4 fok valószínű.

Csütörtökön változóan felhős időre van kilátás, komoly csapadék nem lesz. Élénk lesz az ÉK-i szél. +5 fok körül alakulhat a délutáni órák hőmérséklete.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot!

Március 19. az év 78. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 287 nap van hátra.

Ma a Bánkokat köszöntjük.

A Bánk magyar eredetű férfinév, az egykori méltóságnévből, a Bán-ból képződött -k kicsinyítőképzővel.

Heti mozipremier

  • A hűséges
  • Gringo
  • Nap nap után
  • Sherlock Gnomes
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!