A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl

A magyar honvédség repülőgépével utazott Izraelbe Orbán Viktor

LÉVAI Anikó; ORBÁN Viktor
Tel-Aviv, 2018. július 18. Orbán Viktor miniszterelnököt (j2) és feleségét, Lévai Anikót (b) Ofir Akunisz izraeli tudományos-tecnológiai és űrkutatási miniszter (j) fogadja a tel-avivi Ben Gurion nemzetközi repülőtéren 2018. július 18-án. A kormányfő kétnapos hivatalos látogatásra érkezett Izraelbe, tárgyalásai július 19-én kezdődnek. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Egy, a magyar honvédség tulajdonában álló repülőgéppel utazott Izraelbe Orbán Viktor miniszterelnök - mondta el az Origónak Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke. Közölte, hogy Németországban és Franciaországban is hasonló gyakorlatot követnek a kormányfők.  
Vágólapra másolva!

- válaszolta az Origo kérdésére Havasi Bertalan, Orbán Viktor sajtófőnöke azzal kapcsolatban, hogy a miniszterelnök miért egy katonai géppel ment Izraelbe.

Ezzel a géptípussal utazott Izraelbe Orbán Viktor Forrás: Wikimedia Commons/Pedro Aragão

Ehhez hasonlóan jár el például Németország, Franciaország, Szlovákia és Lengyelország kormánya is - tette hozzá a sajtófőnök.

Nagyszabású haderőfejlesztés

Hosszú idő után nagy eredmény, hogy a magyar hadsereg tulajdonában

egyre több saját, és nem bérelt eszköz van.

A kormány hadseregfejlesztési terveit alátámasztja, hogy a jövő évi költségvetésben több mint 500 milliárd forint jut erre a területre.

A magyar hadsereg fejlesztése azt a célt szolgálja, hogy minél nagyobb biztonságban legyen az ország.

Tel-Aviv, 2018. július 18. Orbán Viktor miniszterelnököt (j2) és feleségét, Lévai Anikót (b) Ofir Akunisz izraeli tudományos-technológiai és űrkutatási miniszter (j) fogadja a tel-avivi Ben Gurion nemzetközi repülőtéren 2018. július 18-án. A kormányfő kétnapos hivatalos látogatásra érkezett Izraelbe, tárgyalásai július 19-én kezdődnek. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!