Hollik István: Ez a két gondolkodás szembe fog kerülni egymással

Vágólapra másolva!
Hollik István kormányszóvivő, a KDNP országgyűlési képviselője a Heti Tv Pirkadat című műsorában a sajtóban megjelent hírekre reagált, ahogy a mainstream médiával folytatott vitáról is beszélt..
Vágólapra másolva!

A politikus a napilapokban megjelent cikkekre reagált, így arra, ahol az LMP volt társelnöke, Schiffer András nyilatkozott arról, hogy a jelenlegi ellenzéket nem tartja kormányképes erőnek. Hollik István ezzel kapcsolatban arról beszélt, hogy a volt képviselőtársával a Parlamentben és azon kívül is tudott érdemi vitákat lefolytatni, majd hozzátette, az érdemi viták alapja, ha az egyik fé elismeri a másik igazát, ebben az esetben pedig Schiffer Andrásnak igaza van.

Egy másik napilap címoldala szerint a Borkai ügy ráégett a Fideszre. Erre reagálva a politikus úgy vélekedett, azt nehéz lenne tagadni, hogy Borkai Zsolt megengedhetetlen ügye nem segített a kormánypártoknak az önkormányzati választási kampány hajrájában. Azt nem lehet felmérni, hogy ez a történet voksokat tekintve mekkora hátrányt jelentett a Fidesz-KDNP polgármester- és képviselőjelöltjeinek. A politikában ilyenkor egy adott közösségnek egyetlenegy lehetősége van, ezt a kormánypártok megtették, azaz Borkai Zsolt ma már nem a Fidesz-KDNP tagja. Hozzátette arra a hírre, hogy a győri polgármestert, korábbi olimpiai bajnokot a Magyar Olimpiai Bizottsági tagságából is visszahívták, egy ilyen ügy magára az olimpiai mozgalomra is káros, ahogy az összes olimpikonra, de magára a MOB-ra is, ezért is mondta a miniszterelnök, hogy a döntés az olimpiai sportmozgalom kezében van.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!