A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1

Budapest belvárosában verekedett össze egy mexikói és egy spanyol lány

Vágólapra másolva!
Két spanyol és egy mexikói, a húszas éveik elején járó lány kedden, november 12-én hajnali 3 óra körül összeveszett egy budapesti belvárosi szórakozóhelyen. A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészég csütörtökön állította bíróság elé őket.
Vágólapra másolva!

Az egyik spanyol lány elvette a szórakozóhely pultjánál álló mexikói lány hátsó zsebéből a telefonját és a telefontokban lévő iratait. Amikor a kizsebelt áldozat ezt észrevette, visszavette a spanyol lány kezéből a telefont és kérdőre vonta.

Ekkor érkezett hozzájuk a spanyol lány szintén spanyol barátnője, aki egy poharat tartott a kezében. A mexikói lány úgy meglökte, hogy ami a pohárban volt, mind a barátnőre folyt. Ekkor robbant ki köztük a heves vita, amiben

nem csak veszekedtek egymással, de meg is lökték egymást és megkarmolták.

Eközben a barátnő és a mexikói lány közötti veszekedést a másik spanyol, vagyis a tolvaj lány arra használta fel, hogy a mexikói zsebébe vissza tett telefonját ismét elemelje, amit előbb a ruhájába, majd a táskájába rejtett el.

Végül a mexikói lány a biztonsági személyzethez fordult az eset miatt. Ők hívták a rendőrséget. A rendőrök megtalálták az ellopott telefont és okiratokat a spanyol lánynál - írta meg Dr. Ibolya Tibor, fővárosi főügyész.

A bíróság a bűnösségüket beismerő és a tárgyalás jogáról lemondó három vádlott közül a mexikói lányt és a spanyol barátnőt 1-1 rendbeli garázdaságban, míg a telefont és okiratot elemelő spanyol lányt lopásban mondta ki bűnösnek.

A garázdáknak 80-80 ezer forintot, a tolvaj lánynak pedig 120 ezer forintot kell büntetésként megfizetnie.

Az elsőfokú ítéletet az ügyész, valamint a két spanyol lány valamint védőik tudomásul vették, míg a mexikói lány és védője a jogorvoslati nyilatkozataik megtételére három munkanap határidőt tartottak fent.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!