Gyerekei állították meg az asszonyt, aki szökni akart, miután megölte férjét

„Apánk jó ember volt” – A könnyeivel küszödve elevenítette fel a drámai pillanatokat a Tokodon halálra késelt férfi fia
A nappaliban a szőnyegen hatalmas vérfolt, itt feküdhetett M. Ferenc, amikor rátaláltak a gyerekei
Vágólapra másolva!
A házaspár sokat ivott és a legapróbb dolgokon is képes volt összeveszni. Az egyik fiú elmondása szerint, általában az anyjukat tette agresszíva az ivás. Nemrég költöztek a tokodi albérletbe, ahol két napja úgy összeveszett a férfi és a nő, hogy utóbbi egy bicskával szíven szúrta a férjét.
Vágólapra másolva!

A gyilkosság után az asszony, a nagyobbik lányának telefonált, aki azonnal hívta az öccsét, hogy rohanjon a szülők házába, mert az anyjuk megölte az apjukat. Így elsőként a 20 éves fiú ért oda a helyszínre, és szembesült azzal, hogy mit tett anyjuk.

– mondta el a Blikknek a fiú.

Forrás: Blikk

– folytatta a lapnak a fiú.

tokodi késelés Forrás: police.hu

Egy helyi nő a Blikknek elmondta, hogy a buli után kezdődött a szokásos vita, amikor elmentek a vendégek. Utána már csak azt látták, ahogy szirénázva megérkeznek a rendőrök és egy mentőhelikopter.

A 20 éves fiú elmondása szerint sokat ittak a szülei és ilyenkor mindig veszekedtek.

Általában az asszony vált agresszívvá részegen, kiderült, hogy több éve a fiú legidősebb bátyját is megszúrta, aki túlélte a támadást, az asszonyt pedig három hónap börtönre ítélték.

– olvasható a Borsban.

Forrás: police.hu

- mondta a lapnak a fiú, miközben pakolta ki a szülei házát. Az összes ruhát el akarja égetni, hogy az emlékei is hamuvá váljanak.

Forrás: police.hu


Vasárnap délután a tokodi otthonukban veszekedett a házaspár, ami odáig fajult, hogy az 54 éves nő leszúrta a férjét, aki a helyszínen meghalt. A rendőrök a helyszínen elfogták az asszonyt és gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vétele után javasolták a letartóztatását.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről