Eltűnt egy hétfős váci család

Csigi család eltűnés, eltűnt
Vágólapra másolva!
Január 31-e óta keresi a Váci Rendőrkapitányság a Cs. családot, az apát, anyát és az öt fiukat: Márkot, Sebestyént, Mátét, Imrét és Balázst - írja a Váci Napló alapján a Bors. Bár a rendőrök kaptak egy levelet, amit az egyik szülő nevében írtak, ez nem győzte meg őket arról, hogy minden rendben van velük.
Vágólapra másolva!

Azután kezdték keresni őket, miután a család eltűnését az egyik rokonuk bejelentette. Ismerőseik érthetetlenül állnak az eset előtt. Elképzelni sem tudják, hol lehetnek.

- mondta a Borsnak a család egyik ismerőse

- tette hozzá.

Forrás: Police.hu

Az asszony és a gyerekek Szegeden születtek, a férfi Mohácson. Bárkit kérdezett a fiúkról a lap, mindenki elismerősen beszélt róluk. Balázs a legidősebb, aki állítólag hét nyelven beszél, egy hónap alatt lenyelvvizsgázott oroszból, bionika szakon végzett az egyetemen, és élt Indonéziában ösztöndíjasként. Itt nagyon fiatalon egy fontos könyvet is megírt. Saját nyelvtanulási módszere és telefonos nyelvtanulási programja van. Máté 22 éves kora óta az egyik technológiai vállalat fejlesztő mérnöke.

Forrás: police.hu

- mondta az ismerős.

Nem merült fel, hogy valamilyen bűncselekmény lenne az eltűnésük hátterében. Emellett egy levelet is kaptak a váci rendőrök, amelyben az egyik szülő nevében valaki azt írja, hogy külföldön vannak, és mindenki jól van. Ez viszont nem elég ahhoz, hogy levegyék őket a listáról, amelyen az eltűnt személyeket nyilvántartják. Minden kétséget kizáróan kell magukat igazolniuk a rendőrségen, ami nem történt meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!