Így nézett ki Schobert Norbert és Rubint Réka az első találkozáskor - fotók

Schobert Norbert és Rubint Réka
Schobert Norbert és Rubint Réka
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
23 éves képek kerültek elő Schobert Norbert fotóalbumából, az első randevújukról is mutatott képet Rubint Rékával.
Vágólapra másolva!

Schobert Norbert az Instagramon nosztalgiázott, egy lapozható bejegyzésben mutatott több képet a fiatalkoráról. A felvételek között van olyan, amelyik Rubint Rékával készült 23 éve az első randevújukon, de a lánykérés helyszínét is megmutatta a korábbi fitneszguru. Nézze meg a posztját!

Schobert Norbert válogatása régi fényképekből:

"Én is átlapoztam a 23-25 éves, papírképes fotóalbumot. Megtaláltam a képet az első közös Danone roadshow-ról, ami alatt összejöttünk Rékával. Az első randinkról Visegrádról. Az első képünk Cancunból, ahol megkértem a kezét. A Miramare hotel teraszán állunk. A hotel azóta már csak egy gödör, mert elsodorta a hurrikán, de mi mégis együtt vagyunk. 

A világ legerősebb ereje a szeretet.

Megtaláltam a képet az első komoly autómmal, és voltam még gladiátor fitneszedző is. 23 év úgy ment el, mint az előző öt. Arra gondolok, hogy az életben mit érsz el, mire viszed, milyen rangos elismerést kapsz, mennyi vagyonod van, a nap végén mindegy. Egyrészt nem tudod, hogy 30 napod vagy még 30 éved van hátra. Másrészt mindenkinek van ilyen fotóalbuma, hangok, pillanatok, ölelések, illatok a fejben, a szívben, a lélekben. Csak az a Tiéd. Erre tanított meg az elmúlt 23 év, főleg az elmúlt kettő…" – részletezte Schobert Norbert, hogy mi látható a képeken.

Schobert Norbert elmúlt két éve

Schobert Norbert az írása végével arra utalhatott, hogy az elmúlt években kétszer is stroke-ot kapott, utána pedig újra fel kellett építenie az életét: a cége az első stroke-ja után szűnt meg, a második stroke-ja után azonban applikációfejlesztésbe kezdett, alkalmanként edzéseket, életmóddal kapcsolatos előadásokat is tart.

2021-es stroke-járól egyébként az egész ország tudott, még videó is kikerült róla az internetre, második stroke-járól azonban csak idén júliusban beszélt Schobert Norbert: "Igazából két stroke-om volt. Az egyik a házunk előtt, a másik másfél évvel ezelőtt, amikor 

2022 év végén minden megváltozott.

Itthon, a tévé előtt rosszul lettem, és azt mondta a lányom, hogy vigyenek be a kórházba. A Honvédban azt mondták, hogy lábon kihordtam a második stroke-ot. Nem kellett műteni, de négy napot bent töltöttem megfigyelésen. Akkor eldöntöttem, hogy most kell megállni, mert az idegrendszerem nem bírja ezt a fajta feszültséget" – nyilatkozta nagyjából egy hónapja.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!