Arra ért haza a dunavarsányi család, hogy mindenüket elvitték

Vágólapra másolva!
Pihenésből hazatérve vette egy észre egy dunavarsányi család, hogy kirabolták őket. Mindenüket feldúltak, és több tízmillió forintot vittek el tőlük szilveszter előtt egy nappal. Egy háromfős banda tette a gyanú szerint, akiket most fogtak el.
Vágólapra másolva!

A rendőrök a beszerzett adatok és a helyszíni szemle alapján arra utaltak, hogy a

betörők átmásztak a hátsó kerítésen, félretoltak egy üveglapot, így bejutottak a teraszra, ahol felfeszítették a hálószoba ablakának redőnyét, és betörték az üveget.

A házban volt idejük körülnézni, szinte mindent vittek, ami mozdítható volt, még azt is, ami elsőre nem tűnt annak.

Forrás: Police.hu

A falból két lemezszekrényt is kitéptek, aztán szállítóeszköz után néztek. A betörni ugyanis gyalog érkeztek mentek. Ezért a lopott dolgokat, ami

több, mint ötven kiló volt, egy gyerek talicskára tették, és eltolták.

Forrás: Police.hu


A háztól nem messze szétverték a lemezszekrényeket, és kivettek belőlük drága órákat, ékszereket és pénzt, közel 50 millió forint értékben.

Forrás: Police.hu

A rendőrök nyomkövető kutya segítségével követték őket egy ideig, aztán adatgyűjtést végeztek és kamerafelvételeket szereztek be. Így fogták el őket végül kedden.

Egy 41 és egy 22 éves Két Pest megyei férfit azonnal őrizetbe is vettek. A banda harmadik tagja egy másik bűncselekmény miatt már letartóztatásban volt.

Amikor a betörők lakását átkutatták, az ékszerek és a pénz egy részét megtalálták és azt le is lefoglalták.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!