Megkötözte, összeverte, majd magára hagyta barátnőjét egy férfi

Vágólapra másolva!
Az ügyészség fellebbezést jelentett be annak a 28 éves kaposvári férfinak letartóztatása érdekében, aki ellen tavaly novemberben személyi szabadság megsértése, és súlyos testi sértés miatt vádat emeltek.
Vágólapra másolva!

A nyomozás alatt végig letartóztatásban lévő férfi 2019 áprilisától együtt élt a barátnőjével Kaposvár külterületén egy saját építésű, félig földbe vájt, komfort nélküli házban, ahol a férfi tavaly májusban

a nő kezeit összekötötte, ütötte-verte, cigarettacsikket nyomott el a combján, majd az összevert, meztelen nőt hajnalban kivonszolta a ház elé, ahol többször megrugdosta, majd magára hagyta.

A nő ezután napokig az erdőben rejtőzdödött félmeztelenül, majd egy idegentől kért segítséget, aki megfürdette, felöltöztette és értesítette a rendőrséget.

A novemberi vádemelést követően

a bíróság a férfi letartóztatását március 26-án, tárgyaláson kívül, és ügyészi javaslat nélkül megszüntette, és bűnügyi felügyeletet, illetve távoltartást rendelt el számára. A végzés ellen az ügyészség fellebbezett,

hogy a férfi továbbra is maradjon letartóztatásban.

A férfi a szabadlábra kerülése után az egyik közösségi oldalon azonnal felvette a kapcsolatot nővel, ezért a bíróság elfogatóparancsot adott ki ellene, ám a férfi őrizetbe vétele után megtartott ülésen nem rendelte el a letartóztatását.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről