A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Börtönben marad a csengelei pihenőben gyilkoló férfi

Átadták a csengelei pihenőhelyen történt emberölés gyanúsítottját
Vágólapra másolva!
Továbbra is letartóztatásban marad az a férfi, akit a csengelei pihenőben történt gyilkosság miatt korábban nem jogerősen életfogytiglanra ítéltek, és 10 évre kiutasították Magyarországról. Legkorábban 30 év múlva szabadulhat. A letartóztatása ugyan most lejárt volna, de a bíróság úgy döntött nem védekezhet továbbra sem szabadlábon.
Vágólapra másolva!

A gyilkosság 2017. december 5-én kora hajnalban történt.

A német férfi elmondása szerint azért gyilkolt, mert a bolgár férfi nem adta meg neki azt amivel tartozott neki.

Miután megtudta, hogy ismerőse Ausztriából Bulgáriába készül, magához vette az engedély nélkül tartott pisztolyát, az autópályán egészen a csengelei pihenőig követte.

Ott megvárta, hogy a férfi elaludjon, aztán

odament hozzá, és bekopogott, mire a bolgár férfi felébredt, meglátta, és megpróbált elmenekülni. Ekkor többször rálőtt a kocsira. A lövések nem csak őt, hanem utastársát is eltalálták.

A bolgár férfinak még annyi ereje volt, hogy a pihenőből az autópályára hajtott, ott azonban a leállósávban megállt, és meghalt. Utasa életét sikerült megmenteni.

A gyilkos ezután hazament, de már másnap elkapták, és Magyarországra hozták.

Forrás: police.hu

A férfi a tárgyaláson azt mondta, a kocsiban ülő másik férfit nem akarta megsebesíteni, nem is tudott róla, hogy ott van. Arra hivatkozott, hogy a kesztyűje beszorult a pisztoly ravaszába, amely emiatt sült el többször.

Átadták a csengelei pihenőhelyen történt emberölés gyanúsítottját Forrás: police.hu

Első fokon életfogytiglanra ítélték azzal, hogy legkorábban 30 év múlva szabadulhat. Ez ellen azonban fellebbezett. Akkor a bíróság azt is elrendelte, hogy továbbra is letartóztatásban kell maradnia, ezt pedig most újból meghosszabbították.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!