A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A kormány azt várja Karácsony Gergelytől, tegye egyértelművé az álláspontját

Vágólapra másolva!
A kormány azt várja Karácsony Gergelytől, tegye egyértelművé az álláspontját - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki online sajtótájékoztatóján.
Vágólapra másolva!

Gulyás Gergely a tájékoztatón a koronavírus-járvány lelassulásáról, az új fertőzöttek számának csökkenéséről számolt be. Közölte ugyanakkor, hogy a területi különbségeket továbbra is látni: Budapesten és Pest megyében az aktív fertőzöttek száma 1240, vidéken 726. Az elhunytak száma a fővárosban és Pest megyében 301, vidéken 82.

Budapestre kitérve Gulyás Gergely azt is mondta:

meglepve olvasták a Karácsony Gergely levelében megfogalmazott kritikát, úgy látják, megváltozott a főpolgármester álláspontja, és úgy gondolja, Budapesten is szükséges lenne az élet újraindítása.

A miniszter erről azt mondta: a kormány azt várja Karácsony Gergelytől, tegye egyértelművé az álláspontját, és ha a kabinet jól érzékeli a főpolgármester véleményének megváltozását, akkor kész tárgyalni arról, hogy milyen formában, milyen határidővel indítható újra - szigorú menetrend szerint - az élet Budapesten.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!