A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Hazavárja a gyilkossággal gyanúsított fiát Szilágyi István özvegye

Szilágyi István színész gyilkosság meggyilkolása
Vágólapra másolva!
Kedden reggel elrendelte a bíróság Szilágyi István fiának a letartóztatását. Az apja megölésével gyanúsítják. Az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe került. Hétfőn még tagadta a gyilkosságot, kedden viszont azt állította, hogy ő csak védekezett, vagyis beismerte, hogy ő ölte meg az apját. Ennek ellenére édesanyja a lehető leghamarabb szeretné látni a fiát.
Vágólapra másolva!

A férfi a gyanú szerint egy kalapáccsal és kézzel is addig ütötte az apját, amíg meg nem halt. A volt operatőr korábban nem tett vallomást, ám most érdekes forgatókönyvvel állt elő a Blikk információi szerint.

Helyszínelés a gyilkosság után Fotó: Polyák Attila - Origo

Bár korábban azt is tagadta, hogy ő ölte volna meg az édesapját és inkább csak tippjei lennének, ki a gyilkos, most már beismerte, hogy ő végzett a színésszel. Ennek ellenére azt mondja, sok mindenre nem emlékszik – vagy csak homályosan –, de önvédelemből támadt az apjára és ölte meg az idős és törékeny színészt, akinek esélye sem volt a fia ellen – mondta a Blikknek egy, a neve elhallgatását kérő bennfentes.

Ez éppen az ellenkezője annak, amit korábban meséltek a környékbeliek. Elmondásuk szerint a színész felesége, Humenyánszky Jolán szobrászművész vasárnap sírva könyörgött a szomszédos kisbolt tulajdonosának és vevőinek, hogy segítsenek, mert a fia megöli a férjét.

A bíróság döntése után a Blikk újságírója elment az özvegy asszonyhoz, aki, ahogy mondta, alig várja, hogy lássa a fiát.

– mondta az idős asszony.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!