Nyomozásba kezdett az apa, akinek 17 éves fia kiugrott az ablakon

Vágólapra másolva!
Mesterséges altatásban van az a fiú, aki néhány napja kiugrott egy ház ablakán bulizás közben. A szíve, a teste még az életben maradásért küzd, de Nagy Richárd agya már halott. A János kórház intenzív osztályán fekvő 17 éves focista édesapja sírva búcsúzott el a fiától – írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

A szíve, a teste még az életben maradásért küzd, de Nagy Richárd agya már halott. A János kórház intenzív osztályán fekvő 17 éves focista édesapja sírva búcsúzott el a fiától - írja a Blikk.

– mondta a fiú apja a Blikknek.

Ez azt jelenti, hogy a kisfiam tényleg menthetetlen, bármelyik percben meghalhat, de úgy gondolom, pár napig még nem kapcsolják le őt a gépről. Amikor elbúcsúztam tőle, olyan volt, mintha aludna.

A fiú szombat este 20 fiatallal házibulizott egy budapesti, második emeleti lakásban. Valamennyien drogtól kábultak voltak, köztük Ricsi is, aki a tanúk szerint összeverekedett egy fiúval, majd kiugrott az ablakon. Apja magánnyomozásba kezdett, és nagyon gyorsan megtalálta Kaposváron azokat a fiatalokat, akikkel fia együtt volt a tragikus estén.

"Az már biztos, hogy a buliban Ricsin kívül mindenki kaposvári volt. Elhatároztam, hogy megkeresem azt az embert, aki Ricsinek marihuánás cigarettát és LSD-t adott. Ha előbb találom meg őt, mint a rendőrség, akkor lehet, én is börtönbe kerülök" – mondta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!