Varga Judit: Magyarország jó úton jár, hogy nem enged a nemzetközi nyomásnak

Vágólapra másolva!
A koronavírus-törvény kapcsán is bebizonyosodott, hogy Magyarország jó úton jár, amikor nem enged a nemzetközi nyomásnak és az ellenzéki áskálódásnak - írta közösségi oldalára Varga Judit a szerdai kormányülés előtt.
Vágólapra másolva!

Az igazságügyi miniszter szerint Magyarország kiállt döntése mellett, jogi érvekkel visszaverte az álhíreken alapuló politikai vádakat és megvédte azt a jogszabályt, amely lehetővé tette a gyors és határozott cselekvést a magyar emberek egészsége és biztonsága érdekében. Úgy látja, a koronavírus-törvény lehetővé teszi, hogy a kormány meghozhassa a gazdaság újraindításához szükséges döntéseket a magyar emberek munkahelyének és megélhetésének védelmében.

- zárta posztját.

Varga Judit Vera Jourovának címzett, kedden megküldött levelében úgy fogalmazott, érthetetlennek tartja, hogy az Európai Parlament a jövő héten megint a magyar szabályozásról akar vitatkozni. Az igazságügyi miniszter azért fordult az Európai Bizottság alelnökéhez, mert az elmúlt hetekben többször is védelmébe vette a magyar koronavírus-törvényt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!