Egy olasz férfi évek óta nem tudja, él-e még a Magyarországon eltűnt lánya

Vágólapra másolva!
Egy olasz férfi kilenc éve nem látta a lányát, akit a korábbi felesége elvitt tőle, holott a bíróság neki ítélte a gyereket. Andrea Tonello tudni szeretné, hogy egyáltalán él-e még a lánya – írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

A férfi és a korábbi magyar barátnője, Klaudia hónapokig együtt nevelték a közös gyereküket Olaszországban.

2011-ben azonban a nő Magyarországra hozta a gyereket, aki azóta eltűnt.

A bíróság korábban jogerősen a férfinak ítélte a gyereket, a rendőrségnek azonban azóta sem sikerült megtalálnia sem a nőt, sem a kislányt,

pedig az anya olasz ügyvédeken keresztül perújrafelvételi kérelmet adott le Olaszországban.

A férfi nagyon bízott abban, hogy megölelheti majd a lányát, azonban az ügy negatív fordulatot vett.

"Az Interpol kapcsolatba lépett Klaudia ügyvédjével, hogy egyezségre jussunk Chantal ügyében. Ezt követően került sor egy találkozóra Budapesten, ahol első kérésként az hangzott el, hogy Klaudia ellen minden panaszt vonjak vissza, és mondjak le arról, hogy a lányomat visszaviszem Olaszországba" – mondta Andrea Tonello a Blikknek.

A férfi évek óta harcol a lányáért, most azonban már alkut is hajlandó lett volna kötni azzal a két feltétellel, hogy megtudja, él-e a lánya, valamint három hetente találkozni akar vele.

Ezekre még nem kapott választ a nőtől.

"Remélem, hogy Klaudia előbb-utóbb belátja, hogy a legjobbat akarom Chantalnak. Ha ez megtörténik, talán ez a rémálom is véget ér. Chantalnak pedig azt üzenem, hogy nincs nap, amikor ne gondolnék rá. Bármire képes vagyok, hogy újra lássam. Klaudiának pedig csak annyit: épp elég fájdalmat okozott már Chantalnak. Ha tényleg szereti, engedje meg neki, hogy lássa az édesapját" – mondta a férfi.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!