A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNJózsa Levente
10:10TekvondoYushuai Liang-Levente Jozsa
HUNMagyarország
11:20Kajak-kenuKenu 500m-páros elődöntő 1
HUNMagyarország
12:00Kajak-kenuKajak 500m-négyes elődöntő 2
HUNMagyarország
18:00VízilabdaGreece-Hungary
NyílNyíl

Élettársát is veszélybe sodorta egy részeg, nógrádi sofőr

A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
Két autót is összetört, majd a templom kerítésének csapódott egy részeg sofőr autója Nógrád megyében. A balesetben súlyosan megsérült az élettársa, aki ennek ellenére védeni próbálta a férfit. Azt hazudta a rendőröknek, hogy ő okozta a balesetet, ő volt a sofőr, de kiderült, hogy jogosítványa sincs. 
Vágólapra másolva!

Egy férfi és egy nő 2019. október 3-án délután együtt iszogattak. Amikor estére elfogyott az ital, kocsival elindultak a boltba, hogy bevásároljanak. Már hazafelé tartottak, amikor Nagylócon, a Kossuth úton

a részeg férfi nem tudott kikerülni két, az út jobb oldalán parkoló autót és nekik csapódott. Végül a templom kerítése állította meg a pár kocsiját.

A balesetben az "anyósülésen" utazó

nő súlyosan megsérült. Több bordája eltört, a mellkasa is sérült, az arcán is zúzódások keletkeztek.

Mindhárom autóban és a templomkerítésben is kárt keletkezett.

A rendőröknek a nő azt mondta, hogy ő vezetett. A helyszínre siető szülei viszont elárulták, hogy a lányuk nem is tud vezetni, csak az élettársát próbálja védeni. A férfi elismerte, hogy ő volt a sofőr.

A kép illusztráció Forrás: --

Az ügyészség a részeg sofőr ellen súlyos testi sértést okozó baleset miatt emelt vádat, melyben figyelemmel a sofőr büntetlen előéletére és az áldozat megbocsátására

felfüggesztett börtönbüntetést, illetve vezetéstől eltilzás kiszabását, emellett a 40.000 Ft-os bűnügyi költség megfizetését javasolta.

A balesetnek nem csak büntetőjogi következményei lehetnek: a másik két autóban és a templomkerítésben okozott kárt a vétkes sofőr felelősségbiztosítója megfizeti ugyan, de a férfi számíthat rá, hogy mivel a baleset okozása előtt ivott, a kötelező felelősségbiztosításra vonatkozó jogszabályok alapján követelni fogják tőle ezt a pénzt. - írja az Ügyészség oldala.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!