A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Beteg feleségét szidta és verte egy férfi Kiskunhalas mellett

Vágólapra másolva!
A Kiskunhalasi Járási Ügyészség kapcsolati erőszak miatt emelt vádat egy férfi ellen, aki tavaly ősszel egy Kiskunhalas környéki községben rendszeresen szidta és verte a rossz egészségi állapotban lévő feleségét, egy alkalommal pedig a forró ételt is öntött a fejére - áll a Bács-Kiskun megyei Főügyészség közleményében.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint a férfi és felesége egy Kiskunhalas környéki községben laktak, házasságuk évek óta konfliktusokkal terhelt volt. A viták és veszekedések 2019-ben váltak rendszeressé.

A férfi megalázta, szidalmazta a feleségét, de többször bántotta is: ellökte, felpofozta és a kezeit szorongatta.

A feleség a verések miatt 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de ekkor még nem jelentette fel a férjét.

A helyzet 2019. szeptember közepén vált még rosszabbá. Ekkor az egyik napon a férfi ismét ordítozni kezdett a párjával, a hajánál fogva a földre rántotta, miközben azt kiabálta, hogy

A férfi ezután még a forró ételt is a bántalmazott és megfélemlített asszony fejére öntötte. Az áldozat a bántalmazás miatt testszerte 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett,

részben még a haja is kihullott.

2019. október 1-én délután a férfi ismét vitába keveredett feleségével, ordítozott vele, trágár módon szidalmazta, nekinyomta a falnak és a kezeit szorongatta, a feleség ezért ijedtében az utcára menekült és értesítette a rendőrséget. Ekkor is 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett és félelmében ideiglenesen a fiához költözött.

2019 tavaszán a feleség egy műtéten esett át és hónapokon keresztül nehezen mozgott - a kora és egészségi állapota miatt csupán korlátozottan tudott védekezni a bántalmazásokkal szemben.

A büntetlen előéletű vádlott jelenleg szabadlábon várja a tárgyalást, őt a járási ügyészség kapcsolati erőszakkal vádolja. A bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!