Sósavval tüntethette el a gyilkosa VV Fanni holttestét

VV Fanni
Az utolsó VV Fanniról készült fotó. Novozánszki Fannit tavaly november óta nem találják, a megölésével B. Lászlót gyanúsítják.
Vágólapra másolva!
VV Fanni lassan három éve tűnt el, de azóta sem sikerült megtalálni a holttestét, pedig már szinte mindenhol keresték. A Blikk információi szerint most kiderülhet, hogy miért nem lett meg a holttest, ugyanis nagy mennyiségű sósavat találhattak a nyomozók a gyilkossággal vádolt B. László siófoki apartmanjában. A nő anyja sokkot kapott a hírtől.
Vágólapra másolva!

Miután B. László 2017 novemberében VV Fanni lakásából levitte a nő élettelen testét a garázsba és berakta a kocsijába, a siófoki apartmanjához hajtott. A Blikk információi szerint

az apartmanban a nyomozók 25 liter sósavat találtak, ami egy újabb lehetőséget fel arra, hogyan tüntethette el Novozánszki Fanni holttestét.

VV Fanni Forrás: Blikk

Az, hogy mit találtak a férfi apartmanjában, Fanni anyjának és a család ügyvédjének is teljesen új információ.

Ezt nekem soha senki nem mondta, pedig többször is beszéltem az ügy nyomozójával. Bár én a szívem mélyén a mai napig reménykedem benne, hogy a lányom holtteste egyszer előkerül, és méltó búcsút vehetek majd tőle, a részletek, amiket most megtudtam, még távolabb taszítottak ettől. Nem tudom elképzelni, hogy valakinek ekkora mennyiségű sósav legyen csak úgy, minden cél nélkül a lakásában. Belegondolni is iszonyú: lehet, hogy ezzel a maró anyaggal tüntette el a lányom testét" – reagált a hírre az ügyvédjén keresztül VV Fanni anyja.

B.László Fotó: Polyák Attila - Origo

A Novozánszki család jogi képviselője, Dr. Lichy József is megdöbbent az új információn.

"Soha nem hallottam erről, a vádiratban sem szerepel sehol, pedig szerintem alapvetően fontos információ a mai napig rejtélyekkel teli ügyben. Sajnos ettől kezdve nem kizárt, hogy a maró anyag is segített Fanni holttestének eltüntetésében. Amikor a nyomozóknál érdeklődtem a sósav felől, azt a választ kaptam, hogy

B. állítása szerint a házhoz tartozó medence tisztításához használta a vegyszert. De ekkora mennyiséget, főleg úgy, hogy tudomásom szerint nem ő volt a gondnok? Felettébb érdekes"

– mondta az ügyvéd a lapnak.

A vád szerint a Dunába dobta a holttestet

Ahogy azt már megírtuk, Novozánszki Fanni az egyik valóságshow-ban vált ismerté. Ezek után prostituáltként kezdett el dolgozni a Marina parti lakásában. 2017. november 20-án azonban eltűnt.

A lakópark biztonsági kamerája felvette, ahogy B. László az ölében viszi le a lépcsőn a nő élettelen testét a garázsba, majd beteszi az autójába és elhajt.

A vád szerint abban az időszakban B. Lászlónak anyagi gondjai voltak, és Fannitól akart pénzt szerezni. Azon a bizonyos estén felment hozzá, megverte, majd pár holmijával együtt betette az autójába. A nő ekkor már valószínűleg halott volt.

Másnap Dunaújváros közelében összekötözte a holttestet, nehezéket tett rá és beledobta a Dunába.

Ezek után Fanni kulcsival visszament a lakásába és kifosztotta.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Már mindenhol keresték

A hatóságok már több száz millió forintot költöttek el arra, hogy megtalálják a holttestet, de nem jutottak eredményre, pedig szinte mindenhol keresték.

Átnézték a Duna kérdéses szakaszait, a Balatont, és egy hatalmas erdőt is Veszprém és Budapest között.

Több lehetőség felmerült, hogy B. László hogyan tüntethette el VV Fanni holttestét. Megetethette vaddisznókkal, vagy odaadhatta egy olyan bűnszervezetnek, akik elégethették egy krematóriumban.

"Probléma megoldó emberek"

B. László az eddigi tárgyalásokon azt állította, hogy amikor felment Fannihoz, a barátnője nyitott idegesen ajtót, a nő pedig egy ülőgarnitúrán feküdt. A barátnő kérte arra, hogy ne hívjanak mentőt, mert akkor bajba kerülhetnek. Ezért inkább elvitték őt valahova, ahol odaadták a "probléma megoldó embereknek".

Állítása szerint azért merte odaadni Fannit az idegeneknek, mert az ügyvéd nagybátyjától hallott olyan történeteket, hogy az alvilágnak is dolgozó emberek ellátnak különféle sérüléseket.

VV Fanni Forrás: RTL

Nincs kiadatás

VV Fanni eltűnése után a férfi arra keresett rá az interneten, hogy melyik országokból nincs kiadatás Magyarországra.

Egy Közép-Amerika keleti partján, a Karib-tenger mellett lévő kis ország, Belize fővárosát nézte ki, ahol szabad szobákat keresett 2017. november 30. és december 30. közötti időszakra egy fő részére.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről