A mostani a megtorpanás éve Erzsébetvárosban

Vágólapra másolva!
Benedek Zsolt, a Fidesz erzsébetvárosi képviselője beszélt Heti Tv Pirkadat című műsorában az új vezetés első egy évéről, de szóba került még a vasárnapi időközi országgyűlési választás is, ahol a kampányban segédkezett a politikus.
Vágólapra másolva!

A képviselő a kerületi forgalomcsillapítási helyzetről azt mondta, hogy az tragikus, vannak olyan szakaszok, ahol egyik pontból a másikba el lehetett jutni 4-500 méter megtételével, most ennek akár a háromszorosára is szükség van. A kerületi Fidesz frakció miután kisebbségben van, így nincs más eszközük, hogy folyamatosan felhívják a városvezetés figyelmét a tarthatatlan állapotokra, közvetíteni a lakosság véleményét. Benedek Zsolt azt is megjegyezte, azt is kénytelenek folyamatosan kifogásolni, hogy az előző vezetés által beszerzett elektromos autók nem közlekednek, a kerületiek valamiért nem vehetik igénybe ezt a szolgáltatást, amit éppen azért indítottak el, hogy az időseknek nyújtsanak segítséget.

A politikus közreműködött a kampányban a vasárnap lezajlott Borsod megyei időközi országgyűlési választáson. Mint kifejtette, nagyon jó érzés volt látni, hogy az ország szinte minden területéről érkeztek segíteni a későbbi győztes kampányát, aki a sok munka mellett egy óriási emberi tartásról is bizonyságot tett, hiszen azért kellett kiírni a választást, mert az eddigi képviselő, az édesapja sajnálatosan elhunyt.

Ami az ellenzéket illeti, Benedek Zsolt kiemelte, ezek a pártok csak azt mondták folyamatosan, hogy a Fidesz kétharmadának a lebontása a céljuk, azonban az, hogy ehhez nem a legjobb jelöltet választották ki, az legyen az ő bajuk.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!