A Pesti TV megtalálta az alkalmazottainak nem fizető, antiszemita jobbikos jelölt strómanjait

Vágólapra másolva!
A Pesti TV A Riporter című műsora megtalálta a strómanokat, akik bedöntötték a cégét, amely annak ellenére sem fizetett a Hegyalja-Mix Szociális Szövetkezet alkalmazottainak, hogy 50 milliós állami támogatást vett fel. A Hegyalja-Mix új - stróman - ügyvezetőjének feladata az volt, hogy eltüntesse a céget. A Riporter megtalálta a cég felügyelő bizottságának tagjainak lakhelyeit is, amelyek egyike egy elhagyatott romhalmaz.
Vágólapra másolva!

Bíró Lászlót a Pesti TV szembesítette azzal, amit kiderített, ő mindent tagadott.

Bíró László, a baloldali pártok országgyűlési képviselőjelöltje a szerencsi és környékbeli szállodákban lakó izraeli, oroszországi, lengyelországi (általa vélelmezetten) zsidó turistákról korábban a következőket írta a Facebook-oldalára: „A kutyám majd megveszik, amikor a »tetűcsúszdások« elmennek a ház előtt. Dolgoznak barátaim a szállodaiparban, elmondják, mi a helyzet". A durván antiszemita megjegyzések ellenére a baloldali pártok őt jelölték.

Később az is kiderült, hogy lelövéssel fenyegette meg korábbi alkalmazottait. Bíró ugyanis egy varrodát üzemeltetett. A Hír TV Informátor című műsorának a volt alkalmazottak arról beszéltek: a jobbikos politikus többször nem fizette ki bérüket, van, akinek több százezer forinttal tartozik. Amikor egyikőjük ezt szóvá tette, Bíró László azt mondta: hozza a puskáját és menekülhetnek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről