Áruházból akart lopni egy esztergomi férfi – videó

Vágólapra másolva!
Egy férfi úgy akart lopni az egyik esztergomi áruházból, hogy a készételekről lekaparta a vonalkódot, a whiskykről pedig leszedte a lopásgátlót, majd eltette a táskájába. A biztonsági őrök azonban lebuktatták, és egy külön helyiségben kipakoltatták vele a táskáját.
Vágólapra másolva!

A férfi tavaly októberben ment be egy esztergomi áruházba. A bevásárlókocsijába tett különféle árucikkeket, majd a próbafülkébe ment, ahol

a 3 darab, egyenként 699 forint értékű, 180 grammos készétel vonalkódját lekaparta, valamint 2 darab 0,7 literes, összesen 13,398 forint értékű whiskyről levette a lopásgátló nyakpántokat, és eltette őket a hátizsákjába.

Ezek után odament az önkiszolgáló kasszához, ahol kifizetett két pékárut, majd a táskájába rejtett termékekkel el akart menni, a biztonsági őrök azonban feltartóztatták.

Az áruház elkülönített helyiségében a hátizsákjából elővette a lopott termékeket, amiket vissza vettek tőle a dolgozók.

A vonalkódok lekaparásával és a lopásgátlók leszedése miatt a termékek megsérültek, amiket így már nem tudtak eladni, így az áruháznak 15, 495 forintos kára lett.

Az ügyészség lopás miatt emelt vádat a férfi ellen, és azt javasolják, hogy a bíróság tárgyalás nélkül ítélje pénzbüntetésre, valamint fizettesse ki vele az okozott kárt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről