Letartóztatták a karcagi gyilkost

Vágólapra másolva!
Elrendelték a letartóztatását annak a felsőlajosi férfinak, aki karácsony előtt ölte meg élettársát egy veszekedést követően.
Vágólapra másolva!

B. Attila december 22-én Karcagon

megölte volt élettársát, majd elásta a lakása közelében. A bíróság január 8-án gyilkosság miatt.

Forrás: Police.hu

Ahogyan korábban megírtuk,

acsalád karácsonykor jelentette be a kétgyerekes asszony eltűnését, akinek a ruháit egy Lajosmizse közelében lévő erdőben találták meg.

December 24-én egy karcagi asszony bejelentést tett a helyi kapitányságon lányának eltűnése miatt, aki két nappal korábban a család által ismeretlen helyre távozott, és azóta nem adott magáról életjelet.

Mivel ekkor még nem merült fel bűncselekmény gyanúja, ezért a rendőrök közigazgatási eljárás keretében vizsgálták a kétgyerekes anyuka eltűnésének körülményeit. Január 4-én történt fordulat az ügyben: egy lakossági bejelentés érkezett arról, hogy egy Lajosmizse közelében található erdőben női ruhadarabokat találtak, amikről később kiderült, hogy ezeket viselte a nő az eltűnésekor.

A férfi először azt mondta, hogy a holttestet autóval a Dunához vitte, és vízbe eresztette. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei kihallgatták, melyen

beismerte, hogy áldozatát nem a folyóhoz vitte, hanem otthonának közelében ásta el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!