Több embert is brutálisan megvert egy hajléktalan

Vágólapra másolva!
Egy lényegében hajléktalanként élő férfi brutálisan megverte a nagybátyját, az élettársát és az egyik ismerősét is. A nőt egy lapát nyelével ütötte meg. Annyira, hogy leszakadt a lépe.
Vágólapra másolva!

A 38 éves férfi rendszeresen ivott az élettársával és lényegében hajléktalanként élt 2019 márciusában, amikor a nagybátyjával öntött fel a garatra. A két férfi összeveszett egymással, majd

a fiatalabb többször ököllel megütötte és megrúgta a nagybátyját.

A nő hívta a mentőket és a rendőröket.

A támadót bevitték a rendőrségre. Kiengedték. Visszament az élettársához, akivel összevesztek.

Egy lapát nyelével brutálisan megverte a nőt.

Másnap reggel hívtak mentőt hozzá, majd a kórházban meg kellett műteni, mert leszakadt a lépe, életveszélyes állapotba került.

A férfi ellen indított eljárásban a bíróság távoltartást rendelt el a férfival szemben, amit megszegett, kapcsolatban maradtak egymással. 2019 júliusában többekkel együtt ittak. A társaság egyik tagja a férfi szerint kikezdett a nővel, ezért ököllel megverte.

A férfinak eltört az állkapcsa, ami 8 napon túl gyógyuló sérülés.

A bíróság első fokon életveszélyt okozó testi sértés és súlyos testi sértés miatt 9 év fegyházbüntetésre ítélte. A döntés szerint feltételesen sem bocsátható hamarabb szabadlábra. A férfi és a védője is fellebbezett. Az ügy tárgyalása február 5-én folytatódik másodfokon a Pécsi Ítélőtáblán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről