Börtönbüntetésre ítélték korábban Gáspár Zsoltot, aki halálra gázolt egy idős férfit

Gáspár Zsolti
Vágólapra másolva!
Gáspár Zsolti tévés celeb 1995-ben halálra gázolt egy idős férfit, akit ráadásul ismert is. A karjai között halt meg. Eddig sosem beszélt erről nyilvánosan, ám az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban kiöntötte a lelkét.
Vágólapra másolva!

Több mint huszonöt év után megtörte a csendet, és élete egyik legfájdalmasabb időszakáról vallott Gáspár Zsolti - írja a Bors.

A celeb még 1995 szeptemberében okozott halálos balesetet, amikor az autójával elgázolt egy helybéli idős embert. Gáspár Zsolti máig nem tudta feldolgozni a tragédiát. A TV2-n sikerrel futott Farm VIP egyik házigazdája eddig nem beszélt a szörnyű haláleset körülményeiről, ám a Life TV-n péntek este adásba kerülő Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban elmondta, hogy mi történt.

- idézte a lap Gáspárt.

- részletezte.

Gáspár Zsolti Forrás: TV2

Gáspár a gázolás miatt a bíróság egy év hat hónap börtönbüntetésre ítélte, ám a kilencvenes évek végén a család kegyelmi kérvényt nyújtott be.

- mesélte Hajdú Péternek, hozzátéve, hogy két évig nem is tudott hazamenni Nógrádmegyerre, egy unokatestvérénél húzta meg magát. Gáspár Zsolti a tragédiát máig nem tudta feldolgozni, gyakran eszébe jutnak a történtek és újra lejátssza a fejében az eseményeket.

– mondta el a műsorban Gáspár.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről