Meg akarta ölni szomszédját az elfajult birtokvita miatt egy férfi

Vágólapra másolva!
Két éve brutálisan támad rá egy férfi a szomszédjára, amikor az egy ismerősével kertészkedni ment a telkére. Csak a szerencsén múlt, hogy a nő nem sérült meg súlyosabban és nem került életveszélybe. A támadója ellen emberölés kísérlete miatt emeltek vádat.
Vágólapra másolva!

2019 májusában a nő megjelent a telkén egy ismerősével, hogy kerti munkákat végezzenek.

A nő és a szomszédja között, a birtokvitájuk miatt haragos volt a viszony.

A nő bement a telken lévő faházba, ameddig az ismerőse a telek egy távolabbi részén nyírta a füvet. A férfi észrevette, hogy a nő a telken van, ezért átmászott a házaik közötti kerítésen, és kihasználta, hogy az ismerős tőlük távolabb nyírta a füvet és bement a faházba a nő után. A házban

kétszer ököllel arcon ütötte, majd a földre nyomta és az ott talált szerszámnyéllel, nagy erővel kétszer fejbe vágta a nőt.

Ezután a férfi a könyökhajlatába fogta a nő nyakát, felállította a földről és fojtogatni kezdte. Ettől a nő a földre rogyott, a férfi pedig

a bordáit rúgta, majd ütötte és tovább folytatta a fojtogatást egészen addig, amíg a nő el nem ájult.

Ekkor a férfi abbahagyta a bántalmazást és elmenekült. Az ismerős akkor talált rá a nőre, amikor az épp eszméletéhez tért. A támadásban a nő többszörös arccsonttörést, több zúzódást és bordatöréseket szenvedett.

Az ügyészség szerint az, hogy a nő nem szenvedett súlyosabb sérüléseket és nem került életveszélybe, csak a véletlenen múlott.

A férfi ellen emberölés kísérlete miatt emelt vádat az ügyészség.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!