Megéleztem a nagykést, azt fogom megforgatni benned – mondta szerelmének a jánoshalmai férfi

Vágólapra másolva!
Hónapokon keresztül zaklatta szerelmét egy jánoshalmi férfi, telefonon és személyesen is. A végén már meg is verte. Előtte meg azt mondta neki, hogy meg fogja ölni, ha meglátja mással. Nem tudta elfogadni, hogy a nő elhagyta.
Vágólapra másolva!

A férfinak és az élettársának négy gyereke volt, viszonyuk 2017-ben romlott meg, a nő két évvel később el is költözött otthonról a gyerekeivel.

Ettől kezdve a férfi

időközönként megjelent a volt élettársa jánoshalmai házánál, ahol ordítozott, trágár módon szidta és veréssel fenyegette a nőt.

A zaklatás egy idő után rendszeressé vált, nemcsak személyesen, telefonon is zaklatta a nőt. Miután a nő a férfi telefonszámát letiltotta, a gyerekek telefonján kereste, és továbbra is veréssel fenyegette.

Kis idő múlva már azzal fenyegetőzött, hogy

„megélezte a nagykést, és azt megforgatja benne, ha meglátja valakivel".

Az egyik éjszaka a zárt kapun keresztül bemászott az udvarba, ahol ordibálni kezdett, és számonkérte a nőt, amiért elhagyta. Többszöri felszólítás ellenére sem ment el, sőt

két pofont adott a szerelmének.

A nő ettől megijedt, segítségért kiabált, és befutott a házba. A férfi ide is követte, és

újabb két pofont adott neki, aztán a házban leült.

Végül csak akkor volt hajlandó elmenni, amikor a rendőrök megérkeztek.

A férfi a következő napon is fenyegetőzött: telefonon azt mondta a nőnek, hogy aznap is elmegy hozzá, és ismét „megkapja az adagját".

A férfi ellen eljárás indult.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!