A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Rákay Philip: A balosok még sajátjaikat is teljesen hülyének nézik

Rákay Philip
Vágólapra másolva!
Tudom én, hogy rövid a politikai emlékezet, de ennyire talán mégsem. Éppen ma két hete annak, hogy a mikroszkóppal is nehezen kivehető támogatottságú Párbeszéd nevű formáció frontasszonya, Szabó Tímea megint akcióba lendült. Akkor épp azzal idegesítette a közvéleményt, hogy minden egyes minisztériumhoz írásbeli kérdéssel fordult, hogy megtudja, mégis hány minisztert és államtitkárt oltottak be addig, szerinte persze bűnös módon, soron kívül, írja Rákay Philip friss Facebook-bejegyzésében.
Vágólapra másolva!

Halk visszafogottsággal kérdezem, egyébként ha igaz is lett volna mindaz, amivel Szabó a magyar társadalom erre vevő rétegét hergelte, az talán bűn volna? Miért is ne lehetne akár soron kívül beoltani fontos állami tisztségviselőket, akik a különböző minisztériumi apparátusok vezetőiként napi szinten az ország működését biztosítják?

Ilyen kérdéseket persze teljesen fölösleges feltenni az efféle blöffpártocskák fizetett, hivatásos provokátorainak...

De vissza Szabó következő akciójához, aki néhány nappal ezelőtt konkrétan a Honvédelmi Minisztérium dolgozói ellen folytatta a bicskanyitogató hangulatkeltést. Hogy is fogalmazott Szabó, március 22-én? "Idős emberek, betegek, pedagógusok és más veszélyeztetett csoportok még nem kaptak oltást..." Majd mit csinált ezek után Szabó Tímea nagyszombaton? Csak nem beolttatta magát? Dehogynem. Majd elmagyarázta, milyen flottul ment minden.

Bár azt is sietett leszögezni, hogy mindez nem a kormány érdeme... Persze, Timike, véletlenül sem, nyilván az albán kecskepásztoroké...

Érdekes. Nemrég, amikor a teljes egybesült ellenzék - Gyurcsánytól Jakabig, Hadházytól Karácsonyig - oltáskáoszról hazudozott, azt bezzeg igyekeztek vastagon a kormány nyakába varrni. Magyarul: addig volt oltáskáosz, amíg őket be nem oltották. Miféle aljas tempó ez már megint?

Arról természetesen hallgatnak, mint a sír, hogy a napokban az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója, Tedrosz Adhanom is gratulált Magyarországnak, és igen elismerően nyilatkozott arról, milyen szervezetten és gyorsan zajlik nálunk a tömeges oltás.

Persze hol érdekli mindez Szabó Tímeát, Hadházyt, Gyurcsányt, Karácsonyt? Ők - miközben vidáman beolttatják magukat - továbbra is undorító politikai hullarablót játszanak, a sajátjaikat is teljesen hülyének nézve. A gálám kifordul tőlük... - írja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!