Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Szellemi válságban van a baloldal - videó

Vágólapra másolva!
Fekete-Győr András már sokadszorra bizonyította be, hogy nincsen meg benne az a minimális szellemi muníció, ami szükséges lenne egy egész ország irányításához, sőt a jelek szerint még a saját pártjának irányítása is gondot okoz neki - jelentette ki legújabb videóelemzésében Deák Dániel. A XXI. Század Intézet vezető elemzője kiemelte: az, hogy Fekete-Győr András pártelnök, sőt miniszterelnök-jelölt lehet a baloldalon, sok mindent elárul az egész baloldal szellemi állapotáról, amelynek leépülése már hosszú évtizedek óta tart.
Vágólapra másolva!

„Fekete-Győr András már sokadszorra bizonyította be, hogy nincsen meg benne az a minimális szellemi muníció, ami szükséges lenne egy egész ország irányításához, sőt a jelek szerint még a saját pártjának irányítása is gondot okoz neki, a pártja legalapvetőbb ügyeivel sincsen tisztában. Az, hogy Fekete-Győr András pártelnök, sőt miniszterelnök-jelölt lehet a baloldalon, sok mindent elárul az egész baloldal szellemi állapotáról, amelynek leépülése már hosszú évtizedek óta tart" – mondta Deák Dániel.

„A politikacsinálást nagyon alapos szellemi munkának kell megelőznie. Gondolkodás, tudás, elemzés nélkül a politika művelése lehetetlen" – állítja Deák Dánel, aki szerint aki nem tudja értelmezni a folyamatokat, az képtelen egy országot irányítani. „Ez gyakorlatilag az összes baloldali pártra igaz, de Fekete-Győr András még a saját életkorára vonatkozó információkkal sincs tisztában. A begyakorlott paneleket ugyan képes visszamondani, de nagy összefüggésekre válaszolni már túl nagy falat a számára" – mondta. Megjegyezte: Fekete-Győr András egyértelműen, baloldali véleményformálók szerint is leszerepelt, és egy egyéb iránt sem túl erős mezőnyön belül is képes volt szégyenteljes teljesítményt felmutatni.

A teljes elemzést itt olvashatják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről