A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Halálra verte barátját, mert az sértegette a párját

Vágólapra másolva!
Nem elég súlyos a 20 év börtön az ügyészség szerint annak a férfinak, aki halálra verte a barátját. Ezért indítványozták, hogy 25 évnél korábban feltételesen se szabadulhasson. Az agresszív férfi fél órán keresztül ütötte az ismerősét, mert az sértegette a barátnőjét. Aztán kivonszolta az utcára, és magára hagyta a téli fagyban. Ezért első fokon 20 évre ítélték.
Vágólapra másolva!

A 67 éves férfi 2018 szilveszterén együtt ivott két ismerősével. Egyikükkel részegen durván összeveszett, mert az többször is megsértette a barátnőjét. Miután harmadik társuk
hazament, rátámadt az ismerősére.

Ököllel, és a fémből készült járóbotjávalaz egész testén ütötte, és többször meg is rugdosta, miközben folyamatosan szidta, a jajgató férfit. A brutális verés fél órán keresztül tartott.

A verés után az agresszív férfi visszahívta a korábban távozó barátját, akivel kivonszolták az utcára a barátjukat, és a fagyban magára hagyták.

Az arra járók, több mint egy óra múlva vették észre a földön magatehetetlenül fekvő férfit, aki a kórházban nem sokkal később meghalt.

A gyilkost első fokon 20 évre ítélték. A főügyészség szerint az elsőfokú bíróság ítélete megalapozott,
ugyanakkor a férfi büntetett előéletére és a bűncselekmény elkövetésének körülményeire,
azt szeretné, hogy a férfit életfogytiglanra ítéljék.

Azt is szeretnék, hogy legkorábban 25 év múlva szabadulhasson feltételesen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!